Ett takräcke har många olika användningsområden, beroende på modell och beroende på vilken typ av bil du sätter den på. Ett arbetsfordon har många gånger ett stort behov av att ha ett takräcke. Om du är på jakt efter det bästa takräcket så hittar du det hos Worksystem. De har inte bara takräcken, utan erbjuder komplett bilutrustning samt modulsystem till din bil. Det gör att ditt arbetsfordon kan bli precis så som du vill ha det. 

Du kan få en mobil arbetsplats som har allt du behöver. Med ett takräcke samt steghållare och lite andra saker så får du plats med en hel del mer på din bil.

Lastbågar och övrig bilinredning

Lastbågar och takräcken är inte det enda du hittar hos Worksystem. Du hittar ju det bästa takräcket, men även de bästa lösningarna när det kommer till bilinredning här. Du som vill optimera din bil på allra bästa sätt, kan göra det genom standardlösningar eller via egna specialanpassade lösningar. Du hittar allt från hyllsystem, modulbackar, draglådor, takskyltar, arbetsljus, andra typer av belysning samt att du kan få annan bra utrustningar som ledramp, lådor, kranar, vinschar, kompressorer, ramper, varningsljus, frontbågar, takräcken och en massa mer bra saker. 

Så känner du att det är dags att uppgradera din bil så att den fungerar som den ska, så besök Worksystem. De kan hjälpa dig med att välja ett bra takräcke så väl som att de kan installera all typ av bilutrustning som du har behov av att sätta in i bilen.